Alumnes de l'Oficina de Català visiten la Biblioteca Jaume Vicens i Vives

Els alumnes del curs Bàsic 2 de l'Oficina de Català de Roses van fer ahir, dilluns 22 de maig, una visita guiada a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses per practicar els coneixements adquirits a l’aula.
23/05/2023 10:23 -    

 

A partir de la feina feta a la unitat 4 del curs Bàsic 2 (Tens el carnet de la Biblioteca?), a través de la qual l'alumne aprèn a descriure el carrer on viu i el carrer on vivia, com era el seu poble d'origen i com és l'actual, com es desplaça la gent pel barri i els serveis que té el barri / població, els alumnes es van centrar en un dels serveis culturals de Roses, la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives. 

 

Una de les responsables del servei va explicar el funcionament de la biblioteca (préstecs, materials, terminis...) i, tot seguit, tots plegats van fer un recorregut per l’espai. Els alumnes van fer moltes preguntesi es van mostrar especialment interessats pel préstec Biblio Digital (el sistema de préstec de continguts digitals). També es van interessar per la resta de serveis que ofereix la biblioteca del poble, com ara l'hora del conte per als més menuts de la casa o el préstec interbibliotecari.

 

Els pocs alumnes que no el tenien es van fer el carnet, i uns quants van fer préstecs de llibres diversos: infantils, història de Catalunya, poesia, novel·la...

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document