Animació i videojocs, astronomia, robòtica i electrònica, tallers del programa Aprenem Jugant d’enguany

- Les inscripcions es poden tramitar del 7 al 13 d’octubre, excepte la trobada de jocs matemàtics prevista per al 19 d’octubre, que és una activitat oberta a les famílies. - El programa, adreçat a escolars i les seves famílies, s’emmarca dins el Pla Educatiu Municipal de Roses
03/10/2019 11:16 -    

Tallers d’exploració lunar; robòtica; circuits electrònics amb materials tèxtils, plastilina o paper; programació d’apps, d’animacions i de videojocs; creació d’autòmats; màgia i joc trígonos, són les interessants i divertides activitats que proposa el programa Aprenem Jugant per al primer trimestre d’aquest curs escolar. Un projecte impulsat per l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses adreçat a infants i joves, que també ofereix activitats per compartir en família.

 

El programa Aprenem Jugant s’ofereix a Roses des de l’any 2013, dins el Pla Educatiu Municipal, un programa que parteix de la idea de convertir el municipi en un espai d’aprenentatge permanent, que ofereix activitats per donar resposta a la curiositat d’infants i joves, tant dins com fora de l’horari escolar. Les activitats, formulades des de l’educació no formal, s’adrecen a interessar i divertir els alumnes, però també a crear un àmbit educatiu integrat per famílies, escola i entorn, motiu pel qual moltes d’elles s’obren també als pares i mares que vulguin acompanyar els seus fills en aquesta experiència.

 

La iniciativa compta cada any amb una excel·lent acollida i participació, atesa la diversitat i dinamisme dels tallers que ofereix, els quals es basen en els interessos manifestats pels propis alumnes. Totes les activitats són dinamitzades per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries i es divideixen en funció de les franges d'edat, atenent les característiques i necessitats de cada grup.

 

Per participar en els tallers cal inscripció prèvia, que es pot realitzar on line a través de la web inscripcions.roses.cat, del 7 al 13 d’octubre, o bé presencialment al SAC (els dies 8 i 10 d’octubre, de 8 a 14 h). Les places són limitades.

 

L’única activitat que no requereix inscripció és la que tindrà lloc dissabte 19 d’octubre a l’escola Narcís Monturiol, consistent en una Trobada de Jocs Matemàtics que es desenvoluparà en horari de matí i tarda, i que permetrà experimentar en família una nova manera d’aprendre matemàtiques a través del joc.

 

L’objectiu general del Programa Aprenem Jugant és promoure i divulgar coneixement, contribuint a que els infants i joves de Roses esdevinguin persones actives, amb criteri, formades i responsables enfront els nous reptes de la societat. El programa vol contribuir a donar resposta a les seves curiositats, a generar més preguntes i a potenciar la vocació per interessar-se i aprendre constantment, més enllà de l’activitat lectiva formal.

Podeu consultar totes les activitats del programa (característiques, horaris i requisits d’inscripció, en el document adjunt.

PDF document icon fulleto aprenem jugant tardor 2019 .pdf — Document PDF, 243 KB (249098 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document