Anna Salvia torna a Roses el 9 de desembre per guiar les famílies en l’acompanyament dels joves en la sexualitat

Després de la interessant xerrada sobre infants i sexualitat del passat divendres, Anna Salvia tornarà a Roses el proper 9 de desembre (18 h, Teatre Municipal), en aquesta ocasió per guiar i donar recursos a les famílies amb adolescents i joves. Salvia és psicòloga en educació i salut sexual, té una trajectòria de més de 10 anys impartint tallers i formacions i és autora dels llibres d’èxit La regla mola (si saps com funciona), El semen mola (però tienes que saber como funciona), El baile de la vida en las mujeres i Viatge al cicle menstrual, tots quatre disponibles a la Biblioteca Municipal de Roses.
01/12/2022 08:34 -    

Quins coneixements sobre sexualitat són imprescindibles en l’adolescència? Com podem ajudar als nostres fills i filles a tenir una sexualitat responsable, segura, plaent? Quin és el paper de la família i els professionals en la seva educació sexual? Aquestes són algunes de les preguntes que Anna Salvia, gran comunicadora que assoleix un gran interès i implicació per part del públic assistent a les seves sessions, respondrà el proper divendres 9 a Roses, donant solucions als interrogants i dubtes amb què sovint es troben les famílies.


El regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés, destaca l’interès i motivacions per oferir aquestes sessions: "preocupats per la gran desinformació que corre per les xarxes socials, la distorsió de la realitat sexual degut a l'augment de consum de pornografia per part dels joves i conscients de les dificultats per parlar de la sexualitat amb els nostres fills i filles, volem donar eines i sobretot empoderar als pares i mares per poder parlar amb naturalitat d'aquest tema a casa".


L’objectiu per tant, és revisar i reformular l’educació sexual que donem a adolescents i joves i oferir coneixements i recursos per acompanyar-los, fent perdre la por a parlar de temes incòmodes, fent prevenció d’abusos sexuals i millorant la comunicació amb els fills i filles.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document