Aprovat el projecte per finalitzar el condicionament del carrer La Llotja

La Junta de Govern Local de Roses ha aprovat el projecte d’obres a realitzar al carrer de la Llotja, concretament al tram comprés entre l’avinguda de Rhode i el carrer dels Pescadors. El projecte completarà la reurbanització i millora de l’àrea formada pels carrers Llotja, Pescadors i Cap Norfeu, després dels treballs realitzats recentment i que han suposat la incorporació d’una nova plaça enjardinada i decorada amb un mural d’inspiració marinera, evocant l’antiga llotja de peix.
14/09/2022 08:51 -    

El carrer Llotja se situa en una zona residencial i comercial de Roses, on predominen els edificis d’habitatges plurifamiliar entremitgeres. Actualment, el tram inclòs en el projecte de millora, és un carrer amb circulació de sentit únic de baixada cap al mar, amb aparcament als dos costats i voreres estretes, en mal estat i amb una amplada insuficient per als vianants.

 

Els treballs projectats tenen per l’objectiu de millorar l’accessibilitat per als vianants, harmonitzar aquest tram de carrer amb la resta d’espais recentment urbanitzats i reordenar el trànsit rodat del conjunt de l’àmbit. Pel que fa a les voreres, s’eixamplaran fins a una amplada d’1,80 metres, mentre que la calçada serà d’aglomerat asfàltic, donant continuïtat a la calçada existent al carrer Pescadors. Les places d’aparcament es col·locaran només a un costat de la calçada, permetent així l’eixamplament de voreres.


A més, s’actualitzaran les xarxes de serveis, projectant una xarxa de sanejament de recollida d’aigües de pluja com a xarxa separativa i substituint la canonada d’abastament d’aigua existent de fibrociment per una de polietilè, es renovarà l’enllumenat públic i es plantaran arbres de diferents espècies. El projecte compta amb un pressupost total 160.000 €.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document