Aquest estiu la urbanització del Mas Boscà compta amb un servei de llançadora fins al centre de Roses

Des d’aquesta setmana Roses compta amb un bus llançadora que realitza l’itinerari entre la urbanització Mas Boscà i el centre de la població, amb quatre recorreguts diaris. Funcionarà durant tres mesos i servirà com a prova pilot per detectar quina és l’afluència de viatgers de la urbanització que fan ús del servei i la conveniència o no d’incloure aquesta ruta al contracte de transport de viatgers del municipi.
01/07/2022 13:18 -    

Una de les funcions que compleix el nou servei de transport és la de possibilitar la mobilitat d’un important nombre de refugiats ucraïnesos (prop de 120), allotjats en un establiment hoteler de la urbanització. La seva situació allunyada del nucli de Roses i de la seva façana marítima, on es concentren la major quantitat dels serveis, comerços, equipaments i espais que poden precisar en el seu dia a dia, ha motivat que l’Ajuntament hagi incorporat el nou servei de llançadora per facilitar els seus desplaçaments.

 

El transport realitza quatre itineraris al dia entre el Mas Boscà (a l’alçada de l’Hotel Sant Carles) i la parada d’autobusos adjacent a la Ciutadella. El primer, de baixada cap al centre, té lloc a les 9 hores i torna a les 13 del migdia, mentre que a la tarda surt de Mas Boscà a les 16 h i retorna a les 21 h.

 

La posada en marxa d’aquest servei durant tres mesos, permetrà també comptabilitzar el nombre de persones residents a la urbanització que facin ús del mateix, fet que permetrà al consistori la possibilitat d’incloure aquesta ruta en un futur en el contracte de transport de viatgers que opera a Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document