Arriba el 1r Festival Drons N’Roses

Roses celebra aquest cap de setmana (11 i 12 de juny) el primer Festival DRONS N'ROSES, un espectacular i innovador esdeveniment centrat en la fotografia aèria feta amb drons. El concurs Memorial Jordi Velasco, amb què l'Ajuntament retrà homenatge al fotògraf rosinc, serà l'eix d'una programació que també inclou curses, exhibicions i conferències.
08/06/2016 13:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un dels grans objectius del Festival Drons N'Roses, és la difusió del magnífic patrimoni amb què compta la població -en aquest cas a través de l'ampli ventall de possibilitats que ofereixen les noves tecnologies-, motiu pel qual el mateix es desenvoluparà dins el clos de la Ciutadella de Roses i a l'espai costaner entre Punta Falconera i la Cala Rostella.

 

El festival comptarà també amb una vessant lúdica amb circuits, demostracions, carreres, explicacions,...que oferirà l'experimentat equip DDC- Drons de Carreras a l'espai monumental de la Ciutadella, on a través de monitors, el públic assistent podrà visualitzar les espectaculars imatges que reben pels seus equips els pilots encarregats dels maneig de les aeronaus.

 

Una de les activitats del festival serà l’enlairament d'un globus d’heli amb el qual es podran rebre imatges úniques de Roses, al qual seguirà la celebració d‘una gimcana per recuperar la càmera de fotos. Conferències a càrrec de diverses personalitats del món del Dron i dels audiovisuals completaran la programació.

 

Podeu consultar els horaris i programació completa del Festival en el següent enllaç.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document