Ca l’Anita mostra l’obra polièdrica de Joan Brossa amb l’exposició "Escolteu aquest silenci"

El proper dissabte 4 de març, Ca l’Anita de Roses inaugura l’exposició "Joan Brossa: Escolteu aquest silenci", que mostra l’obra polièdrica de Joan Brossa partint de tres eixos: el compromís, la transformació i la mirada reflexiva. Entre les peces que s’hi presenten el visitant podrà trobar poemes visuals, cartells, poemes objectes, una instal·lació i un llibre fet en col·laboració amb Pere Jaume. La inauguració tindrà lloc a les 20 h.
20/02/2017 13:09 -    

 

Escolteu aquest silenci" és un poema de Joan Brossa escrit l’any 1963. Uns mots que sintetitzen tota una trajectòria projectada en diferents gèneres i disciplines, en un context històric convuls i contrari a la llengua en què s’expressà i a les seves idees (la seva obra es desplega entre 1938 i 1998). El full de ruta del poeta és el de “caminar i oblidar”. I en aquest camí actua sempre de manera compromesa, transforma la realitat màgicament i acondueix el lector o espectador cap a una reflexió crítica i irònica, amb uns elements mínims i senzills.

 

L’exposició consta de 27 peces originals: 11 poemes visuals, 5 cartells, 9 poemes objecte, una instal·lació i el llibre "El bosc a casa", fet en col·laboració amb Pere Jaume. A banda d’aquestes peces, s’han reproduït disset poemes escrits del poeta amb la finalitat de donar el mateix valor a l’obra escrita que a la part visual.

 

La mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions de Ca l’Anita de Roses fins al proper 2 d’abril. L’horari de visites és divendres de 17 a 20 h i dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 i de 17 a 20 h. L’accés és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document