Càritas de Roses lliura a l'Ajuntament de Roses un manifest

Amb motiu de la celebració del Dia de les Persones Sense Llar que tindrà lloc el proper diumenge 30 de novembre, Càritas Parroquial de Roses ha fet lliurament aquest matí a l'Ajuntament de Roses del manifest “Cap persona sense llar”. El document, que diverses entitats a nivell europeu estan fent arribar a les administracions públiques, insta els governs a la implementació urgent d'una política d'habitatge que garanteixi el dret de tota persona a una llar digna.
27/11/2014 12:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A Roses, el manifest ha estat lliurat per Pere Bohigas (president de Càritas Parroquial de Roses) i Josep Tarragó (voluntari del Servei de Deutes Hipotecaris de l'entitat) i recollit per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Benestar Social, Marc Danés.

 

Bohigas ha destacat la necessitat d'incentivar per part de les administracions i a tots els nivells, accions que garanteixin el dret a l'habitatge, mitjançant polítiques de lloguer social. Per la seva banda, l'alcaldessa ha fet saber als representants de Càritas la incorporació del manifest als temes a tractar durant el proper ple municipal que se celebrarà a Roses al desembre, amb la voluntat de donar-lo a conèixer i donar suport a aquesta sol·licitud.

 

Igualment, ha manifestat que des de l'Àrea de Benestar Social del consistori es fa un acurat seguiment dels casos de desnonaments i necessitats del municipi en matèria d'habitatge, treballant conjuntament amb la Generalitat en la recol·locació de famílies en aquells casos on resulta necessària una intervenció.

 

Disposeu del manifest lliurat en el document adjunt

application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document icon DIA DE LES PERSONES SENSE LLAR 2014 (1).docx — application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document, 18 KB (18453 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document