Carles Capdevila, director del diari ARA, al cicle de conferències de Roses

El cicle de conferències “Propostes de país per a un nou temps” prossegueix la seva trajectòria el proper divendres 14 de febrer, amb la conferència que oferirà Carles Capdevila, periodista i director del diari Ara. L'acte tindrà lloc a les 20,30 h, al Teatre Municipal de Roses.
Carles Capdevila, director del diari ARA, al cicle de conferències de Roses

Carles Capdevila

12/02/2014 11:14 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de la xerrada que oferí Joaquim Nadal el passat mes de gener, el cicle de conferències organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses, prossegueix la seva programació el proper divendres, en aquest cas de mà del periodista Carles Capdevila.

 

Llicenciat en filosofia i periodista, Capdevila dirigeix actualment el diari ARA i és professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona. Ha estat articulista d'opinió dels diaris Avui, El Periódico i El 9 Nou durant el període 1995-2010, i cap de la secció de Societat del diari Avui entre 1989 i 1990. Ha estat director i presentador dels programes 'Eduqueu les Criatures' i 'Alguna Pregunta Més, a Catalunya Ràdio. Actualment col·labora als programa 'Divendres', de TV3 i dirigeix el programa 'APM' de TV3.

 

Aquesta és la tercera edició que el consistori celebra del cicle, el qual ja ha comptat amb la participació, entre d'altres, de figures com Carme Forcadell, Salvador Cardús, Josep M. Terricabras, Carles Puigdemont, Vicenç Villatoro, o Carles Viver i Pi-Sunyer.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document