Carles Viver i Pi-Sunyer clou el cicle de xerrades “Propostes de país per a un nou temps”

El proper 13 de desembre, el Teatre Municipal de Roses acollirà la darrera sessió del cicle de conferències “Propostes de país per a un nou temps”, programat a Roses durant aquest darrer trimestre i que ha portat fins al municipi professionals i pensadors com l'economista Miquel Puig o el catedràtic Norbert Bilbeny. El proper divendres, Carles Viver i Pi-Sunyer, president del Consell Assessor per a la Transició Nacional, serà l'encarregat de cloure aquest cicle 2013.
10/12/2013 07:22 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Carles Viver i Pi-Sunyer (Terrassa, 1949), és jurista i docent. Ha estat magistrat del Tribunal Constitucional entre 1992 i 2001, així com un dels càrrecs d'assessorament tècnic en la redacció de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya de 2006. Des de 2004  presideix l'Institut d'Estudis Autonòmics. És especialista en temes de Dret autonòmic i de Dret Constitucional. El 2003 va rebre la Creu de Sant Jordi i el premi Justícia de Catalunya. Des de març de 2013, presideix el Consell Assessor per a la Transició Nacional.

 

La conferència que oferirà Carles Viver i Pi-Sunyer tindrà lloc a les 20.30 h, al Teatre Municipal de Roses.

 

Amb aquest acte, clourà a Roses la segona edició del cicle de conferències “Propostes de país per a un nou temps”, engegat l'any 2012 per tal d'apropar a la ciutadania del municipi i de la comarca, el pensament i experiències de figures de l'actualitat amb contrastada solvència i trajectòria professionals. L'Àrea de Cultura del consistori, treballa ja en la programació de noves xerrades per al proper any, que donaran continuïtat al cicle.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document