Carnisseria Victòria, Serigrafix, Carla M i Lola Moren reben la cadira de qualitat comercial "Sempre Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses continua lliurant les cadires que acrediten l’obtenció del segell de qualitat comercial "Sempre Roses, comerç tot l’any". Els comerços Serigrafix, Carla M, Lola Moren i Carnisseria Victòria, són els quatre nous establiments reconeguts per les seves bones pràctiques, oferint així un valor afegit a la seva oferta i als seus serveis i un plus de confiança als seus clients.
04/12/2023 08:49 -    

Els quatre establiments se sumen als nou comerços reconeguts amb el distintiu des de què aquest es posà en marxa l’any 2022. Tots ells exhibeixen les cadires -dissenyades en diferents colors-, que visibilitzen aquest reconeixement. Aquesta iniciativa neix de la voluntat del consistori per impulsar el comerç de la població i promoure la seva excel·lència. El segell de qualitat "Sempre Roses, comerç tot l’any", avalua aspectes com les bones pràctiques comercials, la selecció del producte, el bon tracte a la clientela i la seva fidelització.

 

El procediment per certificar els establiments s’inicia amb la visita d’una tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica que informa els i les comerciants sobre com poden obtenir el distintiu de qualitat. Posteriorment, els establiments interessats són avaluats presencialment i reben un informe amb recomanacions i un guiatge sobre les possibles àrees de millora detectades. A continuació, Promoció Econòmica fa un seguiment dels objectius de millora assolits, per arribar al lliurament final del distintiu i de la cadira "Sempre Roses, comerç tot l’any".

 

Els comerços acreditats amb el segell fins al moment actual són: Flors Mateu, Can Manies, Fruites Esteve, El Racó de les Flors, La Postrería, Idees, Espai Mobles, Xumaca i Botiga Emi, als quals s’acaben de sumar Lola Moren, Carla M, Carnisseria Victòria, Serigrafix. Els establiments interessats en obtenir el distintiu poden consultar tota la informació a la web sempreroses.cat.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document