Cessió del local que acollirà l’Aula Gastronòmica al port de Roses

El darrer ple municipal de Roses ha aprovat per unanimitat la cessió d’un local de la zona portuària de Roses -al costat de les peixateries del port pesquer- per destinar-lo a Aula Gastronòmica. La concessió administrativa, de la qual n’era titular fins ara la Confraria de Pescadors de Roses per cessió de Ports de la Generalitat, passa així a mans del consistori, que adaptarà el local per encabir el nou projecte gastronòmic.
22/05/2019 12:51 -    

La implantació de l’Aula Gastronòmica té per objectiu la dinamització de la zona del port pesquer i la difusió de la cultura del peix i del món de la pesca local com atractiu ambiental, cultural, social i de promoció de l’activitat turística del municipi. Aquest projecte va ser un dels proposats i escollits pels propis veïns i veïnes de la població durant el procés de Pressupostos Participatius celebrat l’any 2017.

 

La cessió d’ús del local permetrà ara la creació d’aquesta aula, que inclourà cuina professional i zona de serveis, amb capacitat per a una quarantena de persones. A l’aula s’impartiran tallers de cuina que volen comptar amb la participació dels propis restauradors de la població, a més d’altres experts i professionals, i on la Confraria de Pescadors prendrà un paper actiu en una aposta comuna per la difusió, posada en valor, consum i cuinat dels productes del mar rosincs. El projecte comptarà amb un pressupost de 167.000 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document