Christoph Rahn i Santi Escura ofereixen una audició amb obres de Josep Cervera dins “Tarda de clàssics” del TMR

El proper diumenge 19 de febrer (18 h), arriba el torn de la música clàssica al Teatre Municipal de Roses. Christoph Rahn, contrabaixista i Santi Escura, pianista, oferiran un repertori amb obres de Josep Cervera i altres compositors. El concert s’emmarca dins el cicle "Tarda de Clàssics", amb el qual l’Ajuntament de Roses aposta per apropar aquest gènere musical a la seva programació.
17/02/2017 14:45 -    

El contrabaixista Cristohph Rahn i el pianista Santi Escura, formen aquest duet on el contrabaix agafa tot el protagonisme com a instrument solista, paper que habitualment està reservat al violí o el violoncel.

 

Si escoltar un contrabaix en el paper de solista ja és un fet insòlit en els concerts de música clàssica, també ho és que la gran majoria de compositors triats per aquesta ocasió, siguin catalans. Si a més hi destaquem que la gran part de les peces han estat compostes a Roses i que el seu compositor és també de Roses, ens trobem davant d'un fet realment extraordinari i de molt difícil repetició.

 

La major part de les peces que integraran l’audició són composicions fetes per Josep Cervera i Bret. En aquest concert en tindrem l'oportunitat d'escoltar-ne una petita mostra de 5 peces de la mà de Christoph Rahn, primer contrabaix de l'orquestra OBC a Barcelona i acompanyat al piano de Santi Escura, pianista, compositor, arranjador i professor de música a escoles de música de Figueres i Girona.

 

Entrada: 8 euros

Durada: 105 minuts

 

Diumenge 19 de febrer / 18 h

Música. Cicle tarda de clàssics

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document