Cine Ciutadella assoleix la xifra dels 1.000 espectadors en la present edició

La projecció de la pel·lícula “Lo imposible”, amb 207 assistents, va tancar ahir l'edició d'aquest estiu del cicle de cinema a la fresca Cine Ciutadella. Amb un miler d'espectadors comptabilitzats al llarg de les sis sessions programades, Cine Ciutadella assoleix així un nou rècord de públic, incrementant d'un 25% l'assistència respecte a l'estiu 2012.
09/08/2013 09:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 

Les projeccions d'enguany (“Pirates”, “Intocable”, “Los descendientes”, “Frankenweenie”, “Una pistola en cada mano” i “Lo imposible”), han comptat amb una mitjana de 165 espectadors, essent la sessió corresponent a la pel·lícula “Intocable”, la que un major nombre de public comptabilitzà, amb un total de 230.

 

Un dels aspectes a destacar és l'encert d’optar per la versió original per atraure tant públic local com turistes que visiten Roses durant l’estiu, tal i com s’ha pogut testimoniar amb el passi de films en llengua francesa i anglesa d’aquest estiu, en què s’ha comptat amb nombrosos grups d’estrangers.

 

Des de l’Àrea de Cultura es valora molt positivament el cicle, que ha assolit l’objectiu de promoure el conjunt monumental de la Ciutadella com un espai d’oci de qualitat i de trobada social, amb una programació que reforça l’oferta cultural del municipi durant la temporada turística.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document