Comencen les obres per dotar el canal Gran de Santa Margarida d’una zona verda i mirador als Aiguamolls

Aquesta setmana s’han iniciat les obres per a la millora i renovació de la zona verda situada entre el carrer Riu Ridaura i el Canal Gran, a la urbanització de Santa Margarida. La privilegiada situació d’aquest espai, amb vistes obertes al Parc de Natural dels Aiguamolls, s’ha tingut en compte en el projecte, que emfatitzarà la seva funció com a mirador de l’espai natural
04/03/2020 07:31 -    

El projecte aprovat preveu una reformulació de tota l’àrea, de 2.700 m² de superfície, que fins ara combinava zona verda amb parts pavimentades que es trobaven en mal estat i deteriorades pels desperfectes ocasionats per les arrels dels arbres. El nou espai incorporarà una zona de descans i estada amb bancs i zona de jocs infantils. Una franja amb entarimat de fusta es destinarà a passeig resseguint la corba de contacte amb l’aigua del canal Gran, servint així de mirador dels Aiguamolls que s’obren a l’altra riba.

 

Les obres, ja iniciades, consistiran en la demolició del paviment i vorada existents fins ara, que se substituiran per una combinació de paviments que diferenciarà la zona d’estada de la de jocs infantils. La vegetació serà un element protagonista, mantenint-se els actuals pins i plantant-se nous tamarius per dotar de més espai verd el conjunt.

 

El projecte inclou la instal·lació de la xarxa de rec i l’enllumenat corresponents, la reparació de les esquerdes del mur exterior de la zona de moll, la col·locació de nou mobiliari urbà i de jocs per a infants, i la instal·lació de la tarima que actuarà com a passeig.

 

 

El projecte compta amb un pressupost de149.998 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document