Comencen les obres per a la construcció de l'escola Montserrat Vayreda de Roses

• El nou centre educatiu estrenarà la seva seu definitiva l’any vinent, durant el curs 2017-2018 Les màquines per aplanar el terrenys on s’ha de construir la nova escola Montserrat Vayreda treballen des del passat dijous a Roses. Amb aquests treballs, tant la comunitat educativa com l’Ajuntament, veuen finalment l’inici d’unes obres que per diferents raons es faran realitat passats deu anys des de l’establiment del centre escolar.
02/05/2016 15:47 -    

La Generalitat de Catalunya està executant un projecte constructiu apte per a acollir dues línies d’ensenyament i compta amb un pressupost de 4,1 milions d'euros. Les obres tenen previst un termini d'execució de 14 mesos.


Edifici de 3.300 metres quadrats

La nova escola s'ubicarà en un solar de 10.000 m2 i l’edifici consta de 3.300 metres quadrats construïts, en dos nivells. La planta baixa encabirà l'espai destinat a educació infantil (amb 6 aules, lavabos, aula de psicomotricitat i magatzem) i d'educació primària (amb 12 aules, biblioteca, magatzem, lavabos i 7 aules auxiliars per a reforç, informàtica, etc), els despatxos i sales destinades a administració, professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. Els espais destinats a gimnàs i vestidors es troben ubicats també en la planta baixa.
Ja a l'exterior de l'edifici, s'urbanitzaran porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2. La gran zona exterior es dotarà de bancs, papereres, fonts, regs i l'equipament esportiu necessari (porteries de futbol, cistelles de bàsquet, etc), així com l'arbrat que permeti dotar d'ombra els espais destinats al joc dels infants.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document