Comencen les pràctiques del curs de cuina i sala a l’Aula Gastronòmica de Roses

Els fogons de l’Aula Gastronòmica de Roses s’han posat al servei dels alumnes del curs de cuina i sala que es va iniciar el passat mes d’octubre. Després de la formació teòrica i troncal, els joves participants han iniciat ja fa uns dies les sessions pràctiques, que finalitzaran el 29 de novembre amb un total de 155 hores de formació.
15/11/2021 08:42 -    

Amb aquest curs l’Aula Gastronòmica de Roses ha iniciat la seva trajectòria com a centre formatiu. Els 9 joves inscrits han rebut ja la formació troncal i des de finals d’octubre s’han pogut endinsar en la part pràctica amb sessions específiques de cuina i sala a càrrec de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà.

 

El curs està organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç de Girona, l’Escola de Noves Oportunitats AFPAE i l’Ajuntament de Roses i s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys que en l’actualitat no es troben ni estudiant ni treballant, i estan al Sistema de Garantia Juvenil. Ofereix un total de 155 h de formació i es planteja com una activitat dinàmica i motivadora. A més, els participants també compten amb un seguiment individualitzat sobre la seva experiència actual, currículum i objectius laborals.

 

 

L’Aula Gastronòmica de Roses compta amb un espai total de prop de 100 m2 dotat de cuina equipada i zona de tast, una pantalla de projecció amb càmera zenital per a la gravació de l’àrea de treball i una graderia per a l’alumnat i públic que permet la màxima visibilitat de les elaboracions culinàries. El nou espai permet des d’ara dur fins a Roses oferta formativa destinada a un sector de gran importància per al municipi, el de la restauració, contribuint així a què els joves puguin formar-se i incorporar-se al mercat laboral amb la millor preparació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document