Concert “Melodies intemporals”, a càrrec d'Ilona Schneider i Diego Caicedo

La soprano Ilona Schneider i el guitarrista Diego Caicedo oferiran demà dissabte, 22 d'agost, el recital “Melodies intemporals” a l'església de Santa Maria de Roses. Una visió personal d'algunes de les cançons del repertori líric que engloba des del segle XVI fins al segle XX: Granados, Villa-Lobos, Strauss, Debussy, Ravel, Gershwin o Ellington… reinterpretades amb guitarra elèctrica i veu.
21/08/2015 09:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Diego Caicedo és colombià, tot i que viu a Barcelona des de fa 13 anys. Després d'un llarg període de formació acadèmica en el món de la música a diferents escoles i universitats, ha iniciat una investigació personal d'allò que significa la música i la guitarra per a ell, basada en el desenvolupament de la improvisació lliure amb la guitarra elèctrica.

 

Ilona Schneider estudià cant en el Conservatori Nacional de Versailles, on obtingué el Primer Premi l'any 2008. Ha actuat en les òperes “Cendrillon” de Jules Massenet i “Astrée” de Pascal Collasse, en el Teatre Montansier de Versailles, i ha col·laborat amb Carles Santos en la gira europea de l'espectacle Fervor de la Perseverança. Actualment participa regularment en performances i improvisacions amb diferents formacions.

 

Amb l'organització d'aquest concert, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà aquesta visió personal i diferent de composicions líriques. El concert s'iniciarà a les 19 h i l'entrada és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document