Conferència del doctor Narcís Bardalet i taula rodona dins la programació de la mostra ‘Para un mal día’

Aquest dissabte, 3 de febrer, el doctor Narcís Bardalet oferirà una conferència a Ca l’Anita de Roses (17 h), en el marc de l’exposició ‘Para un mal día’. A continuació, tindrà lloc una taula rodona que comptarà amb la participació dels artistes Juan Cardosa, Ana Gutiérrez, Mònica Campdepadrós, Josep M. Viaplana, Marta Rutllant, Alberto Del Puerto i el doctor Bardalet.
30/01/2024 09:22 -    

Para un mal día’ és una exposició artística que neix a partir de la cançó homònima del músic Alberto Del Puerto (DELPUERTO), una declaració d'intencions per a no rendir-se davant els sotracs de la vida, a ser perseverant i gaudir del camí que tenim, encara que moltes vegades sigui dolorós.


A partir d’aquest tema, creat en el pitjor moment d'una vida, en homenatge a un pare que ja ha marxat, DELPUERTO ha obert l’experiència a 13 artistes de diverses disciplines, que han unit els seus talents per compartir i presentar els seus remeis artístics per a superar un mal día, oferint cadascun d’ells una perspectiva única sobre com afrontar els desafiaments diaris a través de l'art.


Dissabte, en el marc d’aquest projecte, el doctor Narcís Bardalet, especialista en medicina legal i forense, oferirà una xerrada que donarà pas, a continuació, a un debat amb una nodrida representació dels artistes que han participat en el projecte. L’acte s’iniciarà a les 17 h. Per la seva part, l’exposició ‘Para un mal día’ es pot veure a Ca l’Anita fins al 13 de febrer.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document