Convocatòria per contractar 5 auxiliars informadors per a la temporada turística 2021

L'Ajuntament de Roses obre la convocatòria del procés selectiu per a la provisió com a funcionaris interins de cinc auxiliars informadors per a la temporada turística 2021 i per a la creació d’una borsa de treball, mitjançant el procediment de concurs oposició lliure. Les sol·licituds per participar en el procés selectiu s'inicia avui, 19 de gener, fins al 8 de febrer (ambdós inclosos).
19/01/2021 12:20 -    
De les cinc contractacions previstes, dues d’elles tindran una durada de 6 mesos, dues una durada de 3 mesos i mig, i una més una durada de 3 mesos. Les funcions bàsiques del lloc de treball a desenvolupar, són els propis d’una oficina d’atenció turística, com ara facilitar informació sobre els recursos turístics, patrimonials i naturals del municipi i dels serveis d'allotjament i la seva disponibilitat; serveis de transport, espais comercials, estat de les platges, previsions del temps; atendre queixes i reclamacions; dissenyar continguts de material imprès i controlar la seva edició i estoc, etc.

Els aspirants han d'estar en possessió d’alguna de les següents titulacions: títol de graduat en ESO, graduat escolar, tècnic corresponent a cicles formatius de grau mitjà, títol de tècnic auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o equivalents, així com acreditar el coneixement de les dues llengües oficials a Catalunya, llengua francesa (nivell B1) i llengua anglesa (nivell B1).
 
 
Trobareu tota la informació a la pàgina web municipal, clicant al següent enllaç
 
 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document