Darreres places disponibles per a les activitats d'estiu de la Piscina de Roses

A partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost de 2015, la Piscina de Roses durà a terme les activitats d’estiu consistents en els cursos intensius d'estiu de natació, el Campus Natació & English i el Campus de Natació Sincronitzada. Cal destacar que queden les darreres places disponibles i que podeu fer les vostres inscripcions a la Piscina de Roses.
08/06/2015 08:21 -    

ELS CURSOS INTENSIUS DE NATACIÓ

Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil i primària, i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. El programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

 

EL CAMPUS NATACIÓ & ENGLISH
Es tracta de la 6ª edició d’un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de 5 a 12 anys. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, un dia a la setmana es destinarà a sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

 

EL CAMPUS DE NATACIÓ SINCRONITZADA

És una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. S’adreça a nois i noies, que sàpiguen nedar, de 8 a 12 anys (de 3r a 6è d’educació primària). Es durà a terme de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h) amb servei de menjador opcional. A més, un dia a la setmana es faran excursions i activitats recreatives. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina i amb monitors qualificats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document