Tens dubtes tramitant? Truca'ns. Et truquem! De dilluns a divendres de 8 a 20 hores

Darrers dies d'inscripcions de la Travessia Local de Natació de Roses 2022

El diumenge 7 d'agost se celebrarà la 35ª Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses, que enguany tindrà un lleuger canvi de recorregut. La participació està oberta a tothom, però amb opció a premi per a les persones nascudes i/o empadronades i/o amb residència a Roses. Consulteu el nou recorregut de la travessia.
29/07/2022 08:47 -    

Distància de 900 metres i punt de sortida

La distància finalment serà de 900 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers, com indica el croquis adjunt, amb la sortida al començament del sorral de la Platja de la Punta. L’inici de la prova serà a les 11h.

 

Darrers dies d’inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 5 d'agost (a les 14h) a través de www.piscinaroses.cat o presencialment a la recepció de la Piscina. Els dorsals (xips electrònics) s'entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h.

 

Mini Travessia de 200 metres

El mateix dia 7 d’agost, una vegada finalitzat el Trofeu Enric Badosa, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. Consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar una boia i fer la tornada (100 metres més). Es permetrà la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus, i tots s’enduran un obsequi de record.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document