Decomissats més de 3.800 articles del top manta en una actuació conjunta entre les policies de Roses, Castelló d’Empúries i Mossos d’Esquadra

El passat dimecres, 2 d’agost, es va dur a terme un operatiu conjunt entre la Policia Local de Roses, la Policia Local de Castelló d’Empúries i Mossos d’Esquadra, que va donar com a resultat el decomís d’un total de 3.884 falsificacions que estaven a punt d’entrar en el circuit de venda il·legal del ‘Top Manta’ al passeig Marítim de Roses. L’operació ha estat fruit dels acords de col·laboració adquirits durant la Junta Local de Seguretat celebrada al municipi el passat mes de juny.
04/08/2023 12:56 -    

El decomís ha estat possible gràcies al control exhaustiu dels manters i a la investigació prèvia realitzada per part dels cossos de seguretat al llarg de l’estiu, que ha permèst detectar i conèixer els patrons de comportament dels venedors ambulants. Fruit d’aquest treball i després d’una acurada planificació, dimecres va tenir lloc l’operatiu en què van participar una vintena d’agents de les policies locals de Roses i Castelló d’Empúries i de Mossos d’Esquadra.

 

L’actuació es va desenvolupar de forma ràpida i eficaç i va consistir en la intervenció d’una furgoneta i de sis turismes, que contenien un important volum de material per a la seva distribució entre els venedors il·legals. D’aquesta manera, es van aconseguir decomissar, just abans de la seva arribada al circuit comercial, un total de 3.884 articles (majoritàriament falsificacions de conegudes marques comercials de sabates, samarretes, equipacions esportives, bosses, ulleres de sol...)

 

Amb el resultat d’aquesta actuació, el nombre d’articles confiscats aquesta temporada a Roses sobrepassen ja la tona de material. Olga Simarro, regidora de Seguretat Ciutadana, destaca la importància del volum d’articles confiscats i els bons resultats de la coordinació policial: "aquesta operació és una de les més importants realitzades fins a la data, no només per la quantitat de productes confiscats, sinó perquè representa un pas endavant en la col·laboració entre els diferents cossos policials, tal com es va afirmar en l'última Junta de Seguretat celebrada el passat mes de juny". Simarro fa una valoració molt positiva de la temporada, "en què les actuacions respecte a l’any passat s’estan incrementant notablement i en què ja s’ha superat la tona d’articles decomissats".

 

Els venedors ambulants van ser identificats i s’aixecà l’acta per venda il·legal corresponent, mentre que el material decomissat ha estat traslladat a un magatzem de les dependències policials, on es mantindrà fins a la finalització dels procediments legals necessaris per a la seva destrucció definitiva.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document