Confinament nocturn a Roses, a partir del 24 de juliol

L’alt índex de contagis experimentat a Roses en els darrers dies ha motivat que la població passi a sumar-se als municipis catalans en situació de confinament nocturn. La nova mesura s’aplicarà a partir del proper 24 de juliol, quan restaran prohibits els desplaçaments i la circulació per les vies públiques de Roses entre les 01.00 hores i les 06.00 hores.
20/07/2021 13:28 -    

La Generalitat aplica aquesta mesura des del passat 16 de juliol en aquells municipis de més de 5.000 habitants que presenten un índex d’incidència acumulada igual o superior a 400 casos diagnosticats per 100.000 habitats en els darrers 7 dies.

 

A Roses, la incidència acumulada és actualment de 818,41, amb un marcat ascens de les dades epidemiològiques tant pel que fa a l’índex de risc, que se situa en un 1.696,1, com de la taxa de reproducció, d’un 2,07. En els darrers 7 dies el municipi ha comptabilitzat un total de 123 nous positius per Covid-19.

 

Unes dades que, segons assenyala el regidor de Sanitat de Roses, Marc Danés, "han motivat que la Generalitat hagi cregut convenient activar el confinament nocturn a Roses. Des de l’Ajuntament esperem que aquesta mesura contribueixi a reduir els índexs de contagi amb una mínima afectació al dia a dia de la nostra vila pel que fa a les activitats diürnes, això sí, respectant en tot moment els protocols i mesures de prevenció vigents".

 

L’alcalde de Roses, Joan Plana, apel·la a la responsabilitat de la ciutadania "un cop més, hem de sumar esforços individuals amb l’objectiu comú d’aconseguir parar i reduir, entre tots i totes, l’evolució de contagis per Covid-19 a Roses ”.

 

Us recordem que per desplaçar-vos dins l’horari de confinament (de les 01.00 a les 6 del matí) cal dur el certificat autoresponsable de desplaçament i la documentació que n'acrediti el motiu. El podeu descarregar des d’aquest enllaç.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document