Demà divendres es donaran a conèixer els guanyadors dels Premis Emprenedors Alt Empordà 2020

Demà, divendres 23 d’octubre, es donaran a conèixer els guanyadors dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà 2020. Tot i que inicialment el lliurament de premis estava previst celebrar-lo al Teatre Municipal de Roses, les mesures anticovid han fet replantejar l’acte, i finalment el veredicte es farà públic a través del canal de youtube dels premis emprenedors. L’hora d’emissió serà a les 12 h.
22/10/2020 09:45 -    

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Aquests guardons d’emprenedoria es distribueixen en cinc categories:

- Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada.

- Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement.

- Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis:

- Estudiants d’ESO

- Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius

- Premi a la Innovació, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.

- Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos.

Podeu seguir l’acte de proclamació de guanyadors de demà a través d’aquest enllaç

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document