Dies d’intensa promoció turística de Roses a Bilbao

L’Oficina de Turisme de Roses continua amb la promoció de la destinació prèvia a la temporada d’estiu i prossegueix amb el seu circuit de fires i salons turístics per donar a conèixer tota la seva oferta. En els darrers dies, l’activitat s’ha concentrat en la ciutat de Bilbao, on s’ha realitzat una presentació a mitjans de comunicació i agents de viatges i s’ha assistit a la fira Expovacaciones dels dies 6, 7 i 8 de maig.
13/05/2022 13:09 -    

Expovacaciones és una cita obligada en l’agenda turística de Roses i on el municipi té presència des de fa molts anys. El País Basc és un dels principals mercats emissors de l’estat, amb un perfil de visitant que té uns interessos molt ajustats a l’oferta de què disposa la població: bona gastronomia, rutes de senderisme, activitats a l'aire lliure, cultura, vins, càmpings...

 

Amb l’objectiu de reforçar la imatge de Roses en aquest mercat i com a introducció a la seva presència a la fira, el dia 5 de maig va tenir lloc una presentació de la destinació a mitjans de comunicació i agents de viatge. L’acte va comptar amb la col·laboració de l'agència de comunicació especialitzada en el sector turístic RV Edipress i va aplegar una desena de mitjans de comunicació, tant escrits com radiofònics i digitals, així com sis agents de viatges. L’acte es va dur a terme en format d’entrevista, al llarg de la qual es va oferir de manera distesa un extens retrat de tot allò que Roses ofereix als seus visitants.

 

Per la seva banda, la fira Expovacaciones ha assolit enguany la xifra de 23.500 visitants. Roses ha participat sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, compartint estand amb Castelló d'Empúries-Empuriabrava, El Port de la Selva, Begur, Calonge, Palamós, Lloret, Blanes, Turisme del Gironès i 3 càmpings.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document