Dilluns s’obren les inscripcions per als cursos d’idiomes, higiene alimentària i informàtica

Dilluns 17 de febrer s'obren les inscripcions per participar en els cursos de formació que ofereix l’Àrea de Promoció Econòmica durant aquesta primavera. A les formacions en idiomes i d’higiene alimentària d’altres edicions, se sumen els cursos d’informàtica i noves tecnologies de diverses temàtiques. Els aturats inscrits com a demandants d’ocupació disposen de reducció en les tarifes d’inscripció, mentre que els joves de 16 a 29 anys inscrits en el Programa Garantia Juvenil, estan exempts de pagament.
14/02/2020 10:40 -    

Els cursos d’idiomes ofereixen classes de nivell inicial de francès, anglès i alemany inicial, adreçats a persones que volen assolir uns coneixements mínims per desenvolupar tasques d’atenció al públic en l’àmbit laboral. En el cas de l’idioma francès, existeix també la possibilitat d’optar per un segon grup de nivell inicial, destinat a persones amb uns mínims coneixements previs.

 

En l’apartat d’informàtica i noves tecnologies, trobem els cursos d’alfabetització digital (per a persones sense coneixements d’informàtica previs), els de processador de textos i full de càlcul (persones que ja saben utilitzar l’ordinador i volen aprendre el funcionament d’aquestes eines), i els d’iniciació a internet, cerca de feina per internet i gestió de xarxes socials.

 

Per últim, pensant en les persones que estiguin treballant o desitgin fer-ho en empreses del sector de la restauració o del comerç alimentari, es tornen a oferir dos cursos d’higiene alimentària: el curs de manipulador d’aliments i el d’al·lèrgens.

 

Els cursos estan oberts a tot el públic, tot i que compten amb reducció de tarifes en el cas de persones desocupades que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat, mentre que els joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits al Programa Garantia Juvenil, tenen exempció de pagament. Les inscripcions es poden realitzar a partir del proper dilluns, 17 de febrer, al Servei d’Atenció al Ciutadà- SAC, de dilluns a divendres de 8 a 14 h, o bé via web a inscripcions.roses.cat.

Podeu consultar dates de realització, horaris i preus de tots els cursos en el fulletó adjunt.

PDF document icon llibret formacio_feb 2020.pdf — Document PDF, 815 KB (835551 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document