Dimarts 23 d’abril s’obren les preinscripcions dels Casals d'Estiu de Roses i a l’Estiu Jove

Entre els propers 23 i 26 d’abril, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar als Casals d'Estiu 2019 per a infants d’entre 4 i 14 anys i a l’Estiu Jove adreçat a joves d’entre 13 i 16 anys, que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població. En cas que quedin places vacants, s’obrirà una segona fase de preinscripció per no empadronats a Roses, del 6 al 10 de maig.
15/04/2019 00:00 -    

Enguany, l'oferta de casals infantils inclou el Casal Esportiu (per a nens i nenes nascuts entre 2005 i 2012), el Casal Infantil (de 2007 a 2015), ambdós amb horari de matins de 9 a 13 h, així com el Tardestiu, que engloba la totalitat d’aquestes edats i oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de tarda, de 16 a 19 h. L'Ajuntament ofereix també un servei de menjador de 13 a 16 hores per a aquelles famílies que necessitin cobrir també la franja del migdia.

 

El Casal Esportiu es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal i comptarà amb la pràctica d'esports com voleibol, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei, piscina recreativa... Per la seva banda, el Casal Infantil tindrà lloc a l’Escola Montserrat Vayreda i oferirà diversió i entreteniment amb jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina... El casal Tardestiu ofereix activitats lúdiques, esportives i artístiques.

 

Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure.

 

Per la seva banda, l’Estiu Jove, adreçat a joves nascuts entre els anys 2003 i 2006 (ambdós inclosos), es durà a terme al CAR Jove i oferirà activitats recreatives com esports a la platja, tatuatges, jocs de rol, rutes en bici, tallers, acampada, excursions… L’horari d’activitats serà de dilluns a divendres de 9 h a 13 h, un dia a la setmana de 9 h a 19 h i una sortida mensual amb pernoctació.

 

Per participar en qualsevol de les modalitats que ofereixen els casals municipals de Roses, és indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça, a través de l'adreça web inscripcions.roses.cat les 24 hores del dia.

 

Podeu consultar preus, horaris i informació complementària en el document adjunt.

PDF document icon Informació Casals Estiu i Estiu Jove.pdf — Document PDF, 242 KB (248665 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document