Dimecres 13 de maig comencen les preinscripcions d’Educació infantil, Primària i Secundària Obligatòria

Demà dimecres, 13 de maig, s’inicia el període de preinscripció escolar per a Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria, que s’allargarà fins al 22 de maig.
12/05/2020 11:14 -    

Enguany, tots els tràmits es podran fer de forma telemàtica per tal d’evitar desplaçaments als centres educatius, a través d’aquest enllaç. Per facilitar aquest tràmit, podeu consultar també les pàgines web dels diferents centres educatius de Roses, on hi trobareu l’enllaç i més informacions sobre la presinscripció.

 

Les persones que no disposin de mitjans per dur a terme el procediment de preinscripció telemàtic ho podran fer de forma presencial, només amb cita prèvia, entre el 19 i 22 de maig. És molt important que les persones que es desplacin als centres per fer els tràmits segueixin les recomanacions i mesures de protecció. Per demanar cita cal trucar a l’escola on es vol realitzar la preinscripció.

 

Estudis post obligatoris: 

 

Les dates de preinscripció seran les següents: 

 

  • Batxillerat: del 27 de maig al 3 de juny
  • Cicles de grau mitjà d’FP i d’Arts: del 2 al 8 de juny
  • Cicles de grau superior d’FP i d’Arts plàstiques i Disseny: del 10 al 17 de juny

 

Llars d’infants municipals: 

 

El període de preinscripció es realitzarà entre l’1 i el 10 de juny. La tramitació tindrà lloc de forma telemàtica per evitar desplaçaments als centres. S’habilitarà un enllaç per poder fer la preinscripció a la pàgina web de l’Ajuntament www.roses.cat

 

Aquelles persones que no disposin de mitjans per dur a terme el procediment de preinscripció telemàtic, ho podran fer de forma presencial només amb cita prèvia entre el 8 i 10 de juny. Per poder demanar cita prèvia caldrà trucar al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament per tal que us donin dia i hora.

 

Escola d’Adults

 

La preinscripció es farà del 15 al 29 de juny.

En aquest cas, com és necessari realitzar una prova d’accés, caldrà demanar cita prèvia trucant a l’escola d’adults per a fer aquesta prova i formalitzar la preinscripció.

 

 Disposeu dels telèfons i dades de contacte dels centres de Roses aquí

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document