Dimecres 3 de febrer s'obren les inscripcions per als cursos d'idiomes, informàtica i higiene alimentària

Dimecres 3 de febrer s'obren les inscripcions dels cursos de formació que ofereix l’Àrea de Promoció Econòmica durant la propera primavera, amb formacions en idiomes, higiene alimentària i informàtica i noves tecnologies. Els aturats inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball disposen de reducció en les tarifes d’inscripció, mentre que els joves de 16 a 29 anys inscrits en el Programa Garantia Juvenil, estan exempts de pagament.
01/02/2021 12:54 -    

Els cursos d’idiomes ofereixen classes de nivell inicial (A1) de francès, anglès i alemany, adreçats a persones que volen assolir uns coneixements mínims per desenvolupar tasques d’atenció al públic en l’àmbit laboral. En el cas de francès i anglès, existeix també la possibilitat d’optar per un segon grup de nivell inicial (A2), destinat a persones amb uns mínims coneixements previs.

 

En l’apartat d’informàtica i noves tecnologies, trobem els cursos d’alfabetització digital (per a persones sense coneixements d’informàtica previs), els de processador de textos (nivells 1 i 2), i els d’iniciació a internet, cerca de feina per internet i gestió de xarxes socials.

 

Per últim, pensant en les persones que estiguin treballant o desitgin fer-ho en empreses del sector de la restauració o del comerç alimentari, es tornen a oferir dos cursos d’higiene alimentària: el curs de manipulador d’aliments i el d’al·lèrgens.

 

Cal tenir present que, en cas de necessitat per les mesures sanitàries, els cursos d’idiomes, gestió xarxes socials, processador de textos nivell 1 i nivell 2 i cursos higiene alimentària, s'oferiran en format on line.

 

Els cursos estan oberts a tot el públic, tot i que compten amb reducció de tarifes en el cas de persones desocupades que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat, mentre que els joves de 16 a 29 anys que estiguin inscrits al Programa Garantia Juvenil, tenen exempció de pagament. Les inscripcions es poden realitzar a partir del proper dimecres, 3 de febrer, a la web inscripcions.roses.cat, o bé al Servei d’Atenció al Ciutadà- SAC, de dilluns a divendres de 8 a 14 h, en aquest cas demanant cita prèvia al 972 25 24 00.

 

Podeu consultar dates de realització, horaris i preus de tots els cursos en el fulletó adjunt.

PDF document icon llibret formació.pdf — Document PDF, 679 KB (695841 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document