Diumenge 20 de juny finalitza el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Roses fa una reserva al pressupost municipal de 300.000€ perquè els veïns i veïnes decideixin a quins projectes de la partida d’inversions els volen destinar. Del 3 al 20 de juny es poden presentar les propostes ciutadanes a través del web www.tudecideixesroses.cat.
16/06/2021 12:10 -    

L’Ajuntament de Roses ha posat en marxa una nova convocatòria dels Pressupostos Participatius; una experiència que ja s’ha realitzat amb èxit en tres edicions al municipi i que permetrà als veïns i veïnes decidir a quins projectes destinar 300.000€ del pressupost municipal de 2022. En aquest sentit, l’equip de govern es compromet a integrar les propostes més votades per la ciutadania major de 16 anys.

 

Procés de presentació de propostes

 

El procés participatiu per recollir propostes a Roses es va iniciar el passat 3 de juny i finalitzarà el proper dia 20. Durant aquestes tres setmanes, els veïns i veïnes interessats a presentar propostes d’inversió al municipi poden fer-ho a través del web tudecideixesroses.cat.

 

Un cop tancat el període de recollida, totes les propostes presentades seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals. Així, totes aquelles que compleixin els requisits i no superin el pressupost fixat passaran a la següent fase.

 

Posteriorment, el 23 de setembre, els ciutadans i ciutadanes seran cridats a prendre part del Fòrum Ciutadà de Priorització, una sessió participativa oberta a tots els veïns i veïnes en la qual els assistents hauran de seleccionar un nombre determinat de projectes que seran els que finalment se sotmetran a votació popular.

 

Finalment, les propostes finalistes seran sotmeses a votació ciutadana, on hi podran participar totes aquelles persones empadronades a Roses majors de 16 anys. La votació tindrà lloc del 14 al 22 d’octubre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document