Diumenge 22 de maig, Roses celebra la segona edició de la Pedalada contra el càncer

Per segon any consecutiu, la Fundació Roses Contra el Càncer i el Club Ciclista Roses organitzen la Pedalada contra el càncer. Aquest migdia ha tingut lloc a l’Ajuntament de Roses la presentació d’aquesta edició, que tindrà lloc el diumenge 22 de maig, amb sortida a les 10 h a la plaça Catalunya.
17/05/2022 14:18 -    

L’acte ha comptat amb l’assistència de la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Núria Pàramo; la secretària de la Fundació, Irene Giner; el representant del Club Ciclista de Roses, Juan Manuel Fernández; l’alcalde de Roses, Joan Plana i la regidora d’Esports, Verònica Medina.

 

Aquest esdeveniment va sorgir l’any passat de la necessitat de diversificar les activitats de recaptació que tradicionalment organitza l'entitat sociooncològica i de la solidaritat i empenta del Club Ciclista e Roses, que no ha dubtat a implicar-se en l’organització de l’activitat. Compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses, així com de diferents patrocinadors, empreses i comerciants. Enguany, el repte espera superar les 300 persones que van participar en la pedalada l'any passat.

 

La pedalada consistirà en un recorregut de 10 km que recorrerà Roses i els seu voltants, amb arribada final al recinte de la Ciutadella. Es tracta d’un recorregut fàcil i adaptat a tots els nivells i les edats. L'activitat està oberta a tothom i pretén promoure hàbits saludables com l'esport, i la solidaritat, donant suport als malalts de càncer i els seus familiars.

 

Les inscripcions es fan en línia a través de la pàgina web de la Fundació fundacioroses.org amb un donatiu de 10 €, o presencialment al local de l'entitat (C/Espronceda, 44) per 12 €. L'import íntegre de cada donatiu va dirigit a la Fundació Roses contra el càncer.

 

A part de la participació en la Cursa, el donatiu inclou una samarreta (es pot recollir dimarts, dimecres i dijous a la tarda a la seu de la fundació), i un tiquet per a la botifarrada que s’oferirà a l’arribada.


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document