Django Desencadenado, de Tarantino, a CineCiutadella

CineCiutadella oferirà demà dijous, 31 de juliol, la projecció del film “Django Desencadenado” (Estats Units, 2012), l'escandalosa i exagerada comèdia de Quentin Tarantino, guanyadora entre altres de dos premis Òscar i dos Globus d'Or i amb un repartiment d'actors molt premiats com Jamie Fox, Leonardo DiCaprio i Christoph Waltz. La pel·lícula es projectarà en anglès amb subtítols en castellà.
30/07/2014 10:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Cine Ciutadella segueix la seva trajectòria de la present edició apostant per una programació variada i de qualitat amb títols que han tingut gran acollida entre els espectadors. Demà dijous, arriba el torn de “Django”, film situat a Texas, dos anys abans d'esclatar la Guerra Civil Americana. King Schultz, un caça-recompenses alemany, segueix la pista de dos assassins per cobrar pels seus caps. Durant el seu viatge troba a Django, un esclau negre, a qui ofereix la seva llibertat a canvi d’ajuda per atrapar-los. Django accepta el tracte, pensant que un cop sigui lliure podrà buscar a la seva esposa Broomhilda, una esclava que treballa a la plantació del terratinent Calvin Candie.

 

Tarantino fa un homenatge als spaguetti westerns amb aquest film desmesurat, groller, escandalós i exagerat com de costum en la seva filmografia.

 

L'inici de la sessió tindrà lloc a les 22 h, tot i que l'obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l'entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l'entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

 

La programació de CineCiutadella prosseguirà el proper dijous 7 d'agost, amb Tres Bodas de Más (Javier Ruiz Caldera).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document