Doble promoció per a noves altes i ex abonats a la Piscina Municipal de Roses

La Piscina Municipal de Roses s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc, i ofereix a partir de l’1 de febrer una doble promoció, per a noves altes i per a ex-abonats, per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se...
30/01/2023 09:57 -    

La promoció per a noves altes durarà fins al 31 de març i permetrà a totes les persones que s’abonin per primera vegada a la instal·lació, gaudir d’una matrícula de només 20 € per a qualsevol tipus de quota mensual. Per la seva part, les persones ex abonades que faci més de 3 mesos que estiguin donades de baixa i al corrent de pagament, podran tornar a abonar sense haver de pagar la quota de matrícula d’entrada. En aquest cas la promoció finalitzarà el 28 de febrer.

 

Verònica Medina, regidora d’Esports i presidenta de la Piscina Municipal, posa de relleu les motivacions d’aquesta campanya de promoció: "sempre s'ha dit que el nostre Carnaval és la nostra festa major d'hivern, per això mateix, la PMR vol ser present i posar a l'abast de tothom la possibilitat de continuar fent esport i salut durant aquests dies de festivitat del nostre municipi".

 

Servei d’assessorament esportiu gratuït

Totes les altes podran gaudir del servei d’assessorament esportiu gratuït, que inclou l’APP Piscina de Roses per poder tenir el programa d’entrenament digital al mòbil, juntament amb el control i seguiment de l’entrenament a través dels pesatges amb la bàscula d‘impedància.

 

Segell de qualitat

La Piscina Municipal de Roses és la primera instal·lació esportiva de les comarques gironines que obté el Segell de Qualitat atorgat pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC), amb la modalitat màxima de tres estrelles.

L’equipament ofereix dues piscines climatitzades, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un equipament cardiovascular i muscular complet, l’espai d’entrenament funcional exterior Gym BOX, una sala polivalent d’activitats dirigides i la sala d’Spinning.

Es programen 65 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, totes elles a càrrec d’un equip preparat i qualificat, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document