Dues propostes d’immersió en la natura per a aquest maig a Roses: descoberta d’aus i caminada conscient amb bany fred

Turisme de Roses organitza el proper mes de maig dues experiències de descoberta de la natura i de benestar: una observació d'aus a Punta Falconera, que tindrà lloc els dies 11 i 25 de maig, i una caminada conscient + bany fred, el 18 de maig. Les activitats tenen un preu de 5 i 10 € respectivament i cal inscriure’s anticipadament a inscripcions.roses.cat.
26/04/2024 09:35 -    

Amb l’activitat d’observació d’aus al paratge natural de Punta Falconera, Turisme de Roses proposa descobrir els ocells del Cap de Creus, tot fent una caminada per un dels llocs més especials del parc: punta Falconera. Passejant entre els antics búnquers, i amb unes vistes excepcionals sobre la badia de Roses, els participants descobriran les diferents espècies d’aus que habiten aquest espai natural.

 

L’activitat es durà a terme dos dies, dissabte 11 de maig en horari diürn (9 h) i dissabte 25 de maig a les 17 h, tindrà una durada de 2 h i cal portar prismàtics, calçat còmode i protecció solar.


Dissabte 18 de maig la proposta consistirà en una caminada conscient i un bany fred. L’activitat s’iniciarà amb un recorregut pel paratge de Punta Falconera per despertar els sentits, meditació i sessió de mindfulness, durant els quals s’explicaran i sentiran els beneficis que aquests aporten a cos i ment. A continuació, els participants viuran l’experiència d’endinsar-se en el mar i gaudir d’un bany fred, una pràctica molt recomanable per a la salut i per la sensació de benestar que genera.

 

En aquest cas l’activitat s’iniciarà a les 17 h, durarà 2 h i té un cost de 10€. Cal dur banyador i tovallola.

 

Per participar en qualsevol d’aquestes propostes cal inscriure’s prèviament, a partir del proper dilluns 29 d’abril, a inscripcions.roses.cat.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document