E-Bussiness a la jornada de comerç i turisme de l’Ajuntament de Roses

El proper dia 7 d'abril l'Ajuntament de Roses organitza la Jornada de comerç i turisme anomenada 'Desperta i actua: Xarxes Socials, App’s... al servei del teu negoci. T'expliquem com!'. Emilio Duró, carismàtic expert en marketing i economia encapçalarà una de les xerrades adreçades als empresaris de Roses i comarca.
03/04/2014 12:30 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Experts en l’àmbit del marketing i les xarxes socials donaran contingut a una jornada que l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, ha organitzat amb l’objectiu d’acostar noves eines tecnològiques als comerciants del municipi. L’experiència professional de cada un dels ponents, a més, servirà perquè a part d’aquestes eines, els empresaris rosincs tinguin també noves perspectives d’orientar i repensar els seus projectes empresarials per adaptar-los a les noves tendències.

L'activitat s'ha programat com una jornada dinàmica, pràctica, motivadora i especialment útil. Conferenciants com Emilio Duró, economista, assessor i formador en grans empreses del país, és també conegut per les seves motivadores conferències d’alt nivell.

A més a més, també hi intervindran Montserrat Peñarroya,: experta en inversions a internet, consultoria nacional i internacional, docent i inversions a Internet. Mun Bau: Fundadora i Sòcia a WuWant Marketing & Creativity – Creativitat, Consultoria i Formació orientada al sector Tourism & Leisure. Núria Pascual: Directora de l'Àrea de Comerç, Turisme i Cultura Empresarial i Formació de la Cambra de Comerç de Girona ens presentarà la campanya “Fes la bossa!” On hi participa l’Ajuntament de Roses i Roses Comerç. I Josep Oriol Tomas Huyn-Quan – Chieu, consultor e-business que presentarà una guia pràctica per treure la màxima rendibilitat a internet per part del comerç i turisme.


La jornada, que està pensada per a empresaris, però també per a tothom interessat en conèixer com funciona el món virtual i veure com se’n pot treure un rendiment, es farà el dilluns dia 7 d’abril al Teatre de Roses, a partir de les 9h del matí. La participació és gratuïta. Per assistir, però, cal confirmació a l’Àrea de Promoció Econòmica, c/ Madrid, 1; telf. 972 152 521, promocioeconomica@roses.cat.

 

PDF document icon fulleto jornades comerç i turisme Roses 2014.pdf — Document PDF, 156 KB (159973 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document