El 10 d’agost s’obre el període de renovació de places per als cursos de natació de la Piscina de Roses

Dilluns 10 d’agost, s’obre el període de renovació de plaça per als cursos de natació que la Piscina Municipal de Roses realitzarà la propera temporada escolar, per a totes les edats i nivells. Les activitats, que s’iniciaran el proper octubre, s’adaptaran a les mesures de seguretat i higiene anticovid, amb grups més reduïts, adaptació d’horaris per evitar aglomeracions a l’arribada i sortida i normes d’ús de les instal·lacions per a tots els participants.
05/08/2020 10:19 -    

La Piscina Municipal de Roses donarà continuïtat a l’oferta tradicional de cursos, adaptant l’aforament amb grups més reduïts: els cursos per a nadons podran tenir fins a 7 alumnes (amb un sol acompanyant familiar); els d’infantil corresponents als cursos P3, P4 i P5 comptaran amb 6-7 places per monitor/a, segons el nivell; els cursos de primària, joves i adults, entre 8 i 10 alumnes per monitor/a; i els grups de gent gran comptaran amb 8 places per monitor/a. Les franges horàries es modificaran, sobretot durant les tardes en què hi ha una major activitat, per tal d’espaiar més les entrades i sortides de participants. Entre ús i ús de vestidors per cada grup, es realitzarà la neteja necessària.

 

 

Inscripcions en línia

 

Les inscripcions als cursos es podran fer en línia a través de www.piscinaroses.cat i també de forma presencial a partir de la data i l’horari de cada període. Es recomana fer-les en línia a través de la web per agilitat, rapidesa i seguretat. Abans de l’inici de l’activitat caldrà signar la declaració responsable per la COVID-19.

 

Els diferents períodes d’inscripcions són els següents:

 

 • Renovació de plaça: del 10 (a partir de les 8h) al 23 d’agost

  • Per a totes aquelles persones que hagin participat en els 2 primers trimestres del curs passat.

  • Podran renovar una plaça en qualsevol dels cursos ofertats, sempre que correspongui a l’edat i al nivell de la persona inscrita.

  • Només s’acceptaran les inscripcions dins el termini i que compleixin els requisits. Les altres seran rebutjades i caldrà que realitzin de nou la inscripció en el període que els correspongui.

 

 • Inscripcions preferencials: a partir del 7 de setembre, a les 8h

  • Per a persones abonades o que hagin participat en un curs de natació durant els dos primers trimestres 19-20 (sense que hagin fet renovació de plaça) o durant tot l’estiu 20.

  • Només s’acceptaran les inscripcions dins el termini i que compleixin els requisits. Les altres seran rebutjades i caldrà que realitzin de nou la inscripció en el període que els correspongui.

 

 • Inscripcions generals: a partir del 14 de setembre,a les 8h

 

Cal tenir en compte que per fer la inscripció en línia cal el registre previ i tenir les dades d’usuari i contrasenya. Si s’ha fet un curs anteriorment però no es disposa d’aquesta informació, poseu-vos en contacte amb la Piscina i us la facilitarà. Si és la primera vegada que es fa la inscripció, caldrà dur a terme aquest registre previ.

 

1r trimestre

 

Està previst que els cursos de natació comencin el dia 1 d’octubre i finalitzin el 19 de desembre. Com a dates festives i/o sense activitat hi ha el 12 d’octubre i el 8 de desembre. Cal recordar que les inscripcions per al trimestre següent (2n: del 8 de gener al 27 de març) són automàtiques per a totes aquelles persones que no es donin de baixa abans de l’acabament del 1r trimestre.

 

 

En el moment de realitzar la inscripció, es donarà a cada participant un resum de les normes principals, que inclourà les mesures COVID-19

 

Podeu consultar les franges horàries establertes i l’oferta de cursos a la web www.piscinaroses.cat i les mesures Covid-19 d’obligat compliment aquí.

 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg

Accions del document