El 17 d’abril, els bombers t’acompanyen a donar sang

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang sumen esforços un any més per aconseguir donacions de sang. Serà en el marc de la campanya “Els bombers t’acompanyen a donar sang”, que enguany té un format virtual adequat a la situació generada per la Covid19 i que a Roses es desenvoluparà al llarg del dia 17 d’abril al Teatre de Roses. Cal fer reserva prèvia a donarsang.gencat.cat/bombers.
06/04/2021 12:39 -    

50 parcs de bombers s’han implicat per ajudar a omplir de donants 62 campanyes en 44 municipis. En el portal especial donar sang/bombers es pot reservar hora per donar sang en aquesta campanya, que compta també amb el suport de Pulseras Candela. L’acció “Els Bombers t’acompanyen a donar sang” es va iniciar fa sis anys després d’una iniciativa del col·lectiu Bombers amb Cor. Donat que no es poden fer les habituals exhibicions i activitats dinamitzades per bombers a peu de carrer, els donants es podran fer una fotografia amb una figura de bomber a mida real. La iniciativa engegada fa sis anys pel col·lectiu Bombers amb cor compta amb la col·laboració dels ajuntaments, que també s’han implicat en la realització de la campanya amb la cessió d’espais a tots els municipis.

 

 

Dona sang i col·labora en la recerca del càncer infantil 

L’edició d’enguany comptarà amb altre component solidari a més de la donació de sang. Tots els donants rebran com a reconeixement al seu altruisme una Polsera Candela i contribuiran, d’aquesta manera, a la recerca del càncer infantil que l’associació Polseres Candela recolza des de 2013 en projectes a l’Hospital Sant Joan de Déu o el l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron. Podeu trobar més informació a pulserascandela.com/

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document