El 31 d’agost finalitza el servei gratuït per possibles afectacions del nou 4G als usuaris de TDT de Roses

El proper 31 d’agost finalitzarà el termini per sol·licitar el servei tècnic gratuït que les empreses de telefonia mòbil ofereixen des del passat hivern, per solucionar les possibles incidències i problemes de cobertura que els usuaris de Televisió Digital Terrestre (TDT) de Roses hagin pogut detectar des de l’aplicació del nou 4G a la població.
09/08/2017 14:21 -    

Des de l’estiu de 2016, les operadores de telefonia mòbil ofereixen a Roses els serveis 4G a través de la banda de 800 MHz. La nova tecnologia permet gaudir a la ciutadania i visitants de Roses d’uns serveis de dades mòbils d’alta velocitat, millorant la cobertura a l’interior d’edificis i ampliant l’extensió geogràfica.

 

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació que la implantació del nou 4G hagi pogut ocasionar en la recepció del senyal de televisió. A través d’aquesta entitat, s’ofereix als ciutadans un servei gratuït per a gestionar i resoldre incidències, sense cap tipus de cost per a l’usuari, fins al 31 d’agost.

 

Les persones afectades poden sol·licitar aquest servei a través del telèfon d’atenció gratuït 900 833 999, o bé de la pàgina web www.llega800.es.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document