El Banc dels Aliments de Girona busca voluntaris per al Gran Recapte

El Banc dels Aliments de Girona vol incorporar 1.500 voluntaris per informar de la campanya del Gran Recapte d’enguany, que tindrà lloc entre els dies 19 i 27 de novembre en prop de 400 establiments de la demarcació de Girona.
19/10/2021 09:28 -    

La 13a edició del Gran Recapte, impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, tornarà a ser de naturalesa digital i la recollida física d’aliments als supermercats, mercats municipals i botigues del petit comerç d'alimentació es transformarà de nou en donacions virtuals. Els voluntaris seran presents als supermercats els dies 19 i 20 de novembre per informar sobre com es podran fer les donacions.

 

Tots els interessats en participar en el Gran Recapte a la província de Girona podran inscriure’s al formulari que trobaran al lloc web del Banc dels Aliments de Girona (www.bancdelsalimentsgirona.org). L’únic requisit per fer-se voluntari és ser major de 16 anys.

 

Des de la irrupció de la Covid-19, els Bancs dels Aliments han hagut d’afrontar un augment exponencial de la demanda d’aliments i el nombre de persones receptores ha incrementat un 30% des del gener de 2020. Actualment, el Banc dels Aliments de les comarques de Girona proporciona aliments a unes 90 entitats socials de tota la demarcació, a través de les quals contribueix a les necessitats alimentàries de més de 46.000 persones.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document