El BAR de la SUF reobre després de 7 anys

Ahir al vespre va tenir lloc la inauguració de l’emblemàtic bar de la SUF, que torna a obrir les seves portes després de 7 anys del seu tancament a causa de l’enderrocament del vell edifici per procedir a la construcció de l’actual centre cívic municipal, a la rambla de la Riera Ginjolers.
16/06/2022 09:49 -    

El bar se situa a la planta baixa de l’edifici, just al costat de la sala que acull els balls i activitats de la històrica Societat Unió Fraternal de Roses, SUF, que dona nom al conjunt de l’equipament. Compta també amb servei de terrassa. L’empresa Cairó, comandada per Santi Buscató, ha estat la guanyadora del concurs públic per a l’explotació de l’establiment que, des d’ahir, obre les seves portes a la rambla Ginjolers, al centre neuràlgic de Roses.

 

Durant l’acte d’inauguració d’ahir, que comptà amb una concorreguda afluència de públic, Buscató va agrair "la implicació de la SUF i de l’Ajuntament per tirar endavant aquest projecte". Per la seva banda, l’alcalde de Roses, Joan Plana, destacà el simbolisme que suposa per a Roses una institució històrica com la SUF, i "la importància que tindrà per a la dinamització de la Rambla la reobertura d’aquest espai."

 

El nou espai ha estat concebut per l’adjudicatari com un gastrobar, un punt de trobada on veïns i veïnes de la població, així com visitants, es puguin aplegar per fer un aperitiu o vermut, menjar o, simplement, prendre alguna cosa, en el bell mig del la vila.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document