El calendari de Roses 2015, disponible a partir del 9 de desembre

A partir del proper dimarts 9 de desembre, es posarà a disposició del públic el calendari amb imatges de Roses que el consistori rosinc edita anualment abans de Nadal. Els punts de distribució on es podran dirigir els interessats que desitgin obtenir un exemplar seran la Biblioteca Jaume Vicens Vives, l’oficina de Turisme i el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament.
05/12/2014 10:45 -    

El fotògraf escollit en aquesta ocasió per posar imatge als mesos de l’any 2015 ha estat el rosinc Adolfo Martín qui, a través de 13 fotografies (12 mesos + portada), ofereix en aquesta ocasió una visió de la vessant més urbana de la vila. Martín ens mostra instants del dia a dia a Roses (el bullici de la rambla en una nit d'estiu, un partit de futbol improvisat al costat de la Ciutadella, jocs de platja a l'hivern, un cafè a la plaça de l'església, o un solitari passeig vora el mar), però també detalls dels seus equipaments i infraestructures que han captat la seva atenció.

 

L'Ajuntament de Roses edita el calendari anual que posa gratuïtament a disposició de veïns i visitants del municipi des de l'any 2006. D'aquesta manera, ofereix un obsequi als vilatans coincidint amb les festes nadalenques, plasmant les diverses visions i cares de Roses a través del treball fotogràfic de diferents artistes del municipi.

 

Com en edicions anteriors, el nombre d'exemplars editats ha estat de 3.000, la distribució dels quals s'iniciarà el proper dimarts 9 de desembre, fins a la fi d’existències.

PDF document icon CALENDARI.pdf — Document PDF, 6.37 MB (6678154 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document