El CAR de Roses engega el cicle “Sexualitat en femení”

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses posa en marxa aquest mes de maig el cicle de xerrades “Sexualitat en femení”, que tindrà lloc els dilluns 7, 14 i 28 de maig al Centre d’Activitats de Roses (CAR). Les activitats s’adrecen a noies i joves a partir 14 anys (xerrades “Desig femení” i “Prohibit als nois”), i de 6è de primària a 2n d’ESO (“Dansant amb la lluna”).
02/05/2018 14:06 -    

El desig femení i com condicionen els mites de l’amor romàntic, seran els temes abordats per la sexòloga i tècnica de joventut, Gisela Rodríguez, durant la primera de les xerrades que obrirà el cicle, el 7 de maig. L’activitat es plantejarà com una sessió entre noies a partir de 14 anys, per parlar d’una manera còmode i distesa sobre com condicionen els mites i els prejudicis en la sexualitat.

 

Destinat a un públic més jove, Sara Cufí, educadora, arterapeuta i facilitadora d’espais de trobada per a dones, oferirà la xerrada "Dansant amb la lluna". Adreçada a noies de 6è de primària a 2n d’ESO i a les seves mares, l’activitat vol acompanyar les nenes que estan en edat de menstruar per primera vegada. Un taller que vol oferir eines que les ajudin a poder integrar a la seva vida els canvis interns que s’estan produint en els seus cossos i a poder connectar amb la naturalesa del cicle femení.

 

Per últim, i sota el títol "Prohibit als nois", Vittoria Casullo, llevadora del Programa Infosex de l’Oficina Jove Alt Empordà, parlarà de sexe en un ambient de confidencialitat, sense censura i amb informació de qualitat. L’activitat tindrà lloc el dia 28 de maig i està destinat a noies a partir de 14 anys.

 

Totes les activitats tindran lloc els dies indicats a les 18.30 h, al CAR Jove.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document