El Centre Escolar Empordà de Roses impartirà el nou cicle formatiu d'activitats comercials

El Centre Escolar Empordà de Roses impartirà a partir del proper mes de setembre el nou cicle formatiu de grau mitjà de formació professional d’activitats comercials. Es tracta d’un cicle d’una durada de 2000 hores, que es realitzarà al llarg de dos cursos escolars, en horari de matins. El cicle inclou 350 hores de formació en centres de treball.
10/04/2015 10:35 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta formació professional proporcionarà als alumnes la competència general per desenvolupar activitats de distribució i comercialització de bens i/o serveis i la de saber gestionar un petit establiment comercial.

 

El cicle estarà concertat pel Departament d’Ensenyament i no representarà cap cost per als alumnes inscrits.

 

Dins el pla d’estudis es cursaran els mòduls de dinamització del punt de venda, gestió de compres, gestió d’un petit comerç, processos de venda, serveis d’atenció comercial, tècniques de magatzem, venda tècnica, anglès, aplicacions informàtiques pel comerç, comerç electrònic, màrqueting en l’activitat comercial, formació i orientació laboral i síntesi d’activitats comercials.

 

L’escola també oferirà francès com a formació complementària per aquells alumnes que voluntàriament vulguin ampliar els seus coneixements, donat que molts dels clients de la zona són d’origen francès.

 

Aquells alumnes que desitgin continuar estudiant podran accedir, mitjançant el curs d’accès a cicle superior que també es cursa en el centre, a un cicle de grau superior de comerç internacional o de comerç i màrqueting.

 

En cas d'optar per una sortida laboral, la formació rebuda amb el cicle de grau mitjà possibilitarà desenvolupar tasques de punt de venda (gerent petit comerç, encarregat de botiga, venedor,...), de representació comercial, de tècnic d'informació i atenció al client, o de gestió logística (gestió d'estocs, cap de magatzem,...)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document