El cicle Cine Ciutadella clou l'edició d'enguany amb el film “Relatos Salvajes”, triat pel públic

El cicle de cinema a l'aire lliure Cine Ciutadella tancarà aquest dijous, 6 d'agost, la seva edició d'aquest estiu amb la projecció d'una pel·lícula escollida per votació popular: Relatos Salvajes, del director argentí Damián Szifrón. Aquest recull d'històries de violència i humor negre, ha estat el seleccionat pel públic, amb un 43% dels vots, per sobre dels films Boyhood i Agosto.
04/08/2015 09:22 -   Departament Comunicació i Premsa  

La pel·lícula consta de sis episodis que alternen intriga, comèdia i violència. S'inspira en els 'Cuentos Asombrosos' (1985-1987), sèrie de televisió creada i produïda per Steven Spielberg. Els seus personatges es veuran empesos cap a l'abisme i cap a l'innegable plaer de perdre el control, creuant la línia que separa el civilitzat de la brutalitat, a partir d'un desengany amorós, una tragèdia, el retorn d'un personatge turmentat del passat o un petit obstacle quotidià que despertarà una ira reprimida.

 

Un dels millors films argentins dels darrers temps, un compendi de sis històries independents de violència i humor negre, reflex d'una societat corrupta, desigual i injusta.

 

L'inici de la sessió tindrà lloc a les 22 h, tot i que l'obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l'entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € unitat. El preu de l'entrada és de 5 € adults i 3 € nens. La compra d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

 

No recomanada per a menors de 16 anys / Versió original en castellà amb subtítols en anglès

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document