El cicle de xerrades per a gent gran inicia la segona edició

El proper dimecres 24 de febrer, tindrà lloc al Teatre de Roses la primera de les xerrades que l'Ajuntament de Roses organitza aquest 2016 per a la gent gran del municipi. L'èxit de la programació iniciada l'any passat ha fet que l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Roses doni continuïtat a la iniciativa amb tres noves sessions destinades a salut i seguretat i incorpori una proposta cultural que clourà la temporada.
19/02/2016 11:06 -    

El primer cicle de xerrades organitzat el passat any va néixer a partir de les propostes recollides pel Consell Sectorial de Gent Gran de Roses -integrat per casals d'avis, entitats i associacions d'aquest àmbit i el propi consistori rosinc-, i tingué com a objectiu apropar a la gent gran del municipi el coneixement de diferents professionals sobre aspectes i temàtiques que puguin millorar la seva qualitat de vida.

 

La bona acollida i participació de les diferents conferències, han motivat que l'Àrea de Benestar Social hagi programat per a aquest 2016 un nou cicle. Com en l'edició anterior, les activitats tindran lloc un cop al mes i comptaran amb la participació de professionals de diferents àmbits, que aportaran la informació necessària per fomentar i mantenir hàbits de vida saludable, actituds actives, bons hàbits alimentaris, o pràctiques i consells de seguretat per a gent gran.

 

Concretament, el programa d'enguany es composa de tres sessions que tractaran els temes “Cuida't per poder cuidar” (24 de febrer), a càrrec de la psicòloga del Consell Comarcal, Glòria Pla; “Medicació i Salut”, que oferirà el 30 de març el doctor Ter, i “Seguretat”, el 27 d'abril, a càrrec dels Mossos d'Esquadra. El cicle clourà el mes de maig, amb diferents activitats dedicades al món del cinema.

 

Totes les xerrades són d'accés lliure i es faran, els dies indicats, al hall del Teatre Municipal a les 16.30 h.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document