El cinema a la fresca de la Ciutadella de Roses projecta demà «Interstellar», de Christopher Nolan

Continuant la programació de Cine Ciutadella de Roses, demà dijous es projecta la pel·lícula de Christopher Nolan "Interstellar". Una obra de ciència-ficció molt aplaudida per la crítica i amb un gran repartiment entre el qual destaca Matthew McConaughey, Anne Hathaway i Michael Caine.
27/07/2016 13:12 -    

La pel·lícula està inspirada en la teoria de l'expert en relativitat Kip Thorne Stepehen sobre l'existència dels "forats de cuc" a l'espai i la seva funció per poder realitzar viatges en el temps. La història gira al voltant d'un grup d'astronautes que s'endinsen en una altra dimensió a través d'un d'aquests forats. Un món desconegut s'obre davant d'ells i hauran de lluitar si volen poder tornar.

La pel·lícula es projectarà a les 22 h, en anglès amb subtítols en castellà. No recomanada per a menors de 12 anys. El preu de les sessions de Cine Ciutadella és de 5 €, i per als menors de 12 anys, 3 €. Es poden llogar gandules a 2 €. Estores gratuïtes amb l’entrada. Es permet l’entrada de beguda i menjar al recinte.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a http://cineciutadella.com/

Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document