El Club Badia de Roses descobreix al públic l’espectacularitat del món submarí amb una exposició a Ca l’Anita

En el 50è aniversari de la seva creació, el Club Badia de Roses celebra l’exposició fotogràfica 50 anys sota el mar, amb un recull d’espectaculars imatges captades pel seus integrants al llarg d’aquestes cinc dècades d’història. Una oportunitat única per conèixer les meravelles que amaga el món submnarí de la costa rosinca i que es podrà visitar a Ca l’Anita del 16 de febrer al 17 de març.
13/02/2024 09:28 -    

L’exposició, que s’inaugurarà aquest divendres 16 de febrer a les 19 h, ofereix un recull de les millors fotografies captades per membres del club al llarg d’aquests 50 anys. Fundat l’any 1973 per un grup de rosincs i rosinques amants del mar, el Club Badia de Roses esdevingué el primer club d'immersió subaquàtica de la Costa Brava. Al llarg d’aquest temps el club ha vist passar centenars de nous practicants i captivat submarinistes, atrets pel desig de descobrir el fons submarí d’un entorn únic com és la badia de Roses: "un fons marí bell, ple de colors, que ens agrada contemplar, cuidar i capturar en fotografies".


Aquest treball fotogràfic ha donat com a resultat un arxiu únic, integrat per milers d’imatges que han plasmat com és la vida i quines criatures i espècies habiten el fons del mar. Ara, a través d’una selecció d’aquestes fotografies, el club posa a disposició del públic general una mostra d’aquest món ocult, amb el desig de descobrir les meravelles que amaga la badia, fer que els visitants s’enamorin i estimin aquest mar que no sempre cuidem com es mereix i que, per uns instants, se sentin un habitant més del fons del mar.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document