El Club de la Feina de Roses reprèn el servei presencial

A partir d’avui, dilluns 15 de març, l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses reactiva el servei del Club de la Feina de manera presencial, tots els dijous al matí. Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 972 152 521.
15/03/2021 12:43 -    

El club de la feina ofereix un servei personalitzat d'orientació laboral per facilitar l’accés de les persones que busquen feina al mercat laboral, especialment en l’actual context econòmic, posant a la seva disposició tots els recursos i ofertes existents. Entre l’assessorament que ofereix es troben l’orientació en la confecció de currículums, la informació sobre els canals existents per a la recerca de feina i l’assessorament sobre estratègies a emprar en aquesta recerca.El Club permet consultar les ofertes de treball existents en cada moment i fer recerques d’informació via internet. A més, ofereix informació formativa tant de Roses com de la comarca.
Les persones que estan buscant feina poden consultar també el taulell d'ofertes a la web de promoció econòmica web de promoció econòmica o subscriure’s a la pàgina Facebook ofertesfeinaroses.

 

Cursos disponibles

D’altra banda, l’Àrea de Promoció Econòmica informa que encara queden places disponibles per als cursos d’informàtica d’Alfabetització digital, Processadors de textos 2, Iniciació a Internet, Cerca de feina per internet i Gestió de xarxes socials. Aquests curos s’organitzen per donar resposta a la necessitat de coneixements informàtics avui dia en el mercat laboral, eina que resulta indispensable tant pel que fa al desenvolupament de tasques pròpies dels llocs de treball, com en la mateixa cerca d’ofertes laborals, on cada dia resulten més pràctics i habituals els portals i aplicacions de recerca, la gestió de tràmits electrònics amb l’administració, etc.

 

Per últim, s’ofereixen també els cursos de manipulador d’aliments i el curs d’al·lèrgens.

 

Podeu consultar la informació completa de cursos i inscripcions en el llibret adjunt.

 

PDF document icon Formació Promoció Econòmica.pdf — Document PDF, 742 KB (760200 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document