El conseller d'Afers Socials, Carles Campuzano, visita Roses i es reuneix amb les entitats socials del municipi

Aquest dissabte Roses ha rebut la visita del conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, durant la qual ha mantingut una reunió amb les entitats socials del municipi, ha visitat la nova Llar Residència de Roses i s'ha reunit amb l'alcalde a l'Ajuntament, on també ha signat el Llibre d'Honor.
04/02/2023 21:10 -    

La visita s'ha iniciat a la Llar Residència de Roses, on l’ha rebut l’alcalde de Roses, Joan Plana, i el director de la llar , Lluís Vila. Llar Residència de Roses és el nom que rep el pis cedit recentment per l'Ajuntament de Roses a favor de la Fundació ALTEM, per un període inicial de 15 anys, i que l'entitat destinarà a  allotjament tutelat per a persones amb discapacitat intel·lectual residents al municipi. 

 

A continuació, conseller i alcalde s'han traslladat a l'Hotel 1935, on els empresaris Miquel i Toni Gotanegra, han lliurat a ALTEM el vehicle adquirit amb la recaptació del sopar solidari realitzat el passat mes de novembre.

 

Ja  a l'Ajuntament, conseller i alcalde han mantingut una reunió per, a continuació, desplaçar-se a la sala de plens, on el conseller ha saludat a regidors i regidores de la corporació i ha signat el Llibre d'Honor.

 

L'estada ha finalitzat amb la reunió mantinguda amb entitats del tercer sector social de la localitat per conèixer la seva situació i reptes actuals. Hi han assistit membres de la Creu Roja, Càritas, el Casal d'Avis de Roses, la Residència Pi i Sunyer, la Fundació Roses contra el Càncer, la Fundació d'Ajuda al disminuït de Roses (FADIR), l’entitat Tramuntanets per a infants amb discapacitat, l’entitat de lactància materna MaRoNes i del Centre Obert de Roses.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document